Η ιστορία μας

Ο Χρήστος Τσούτσουβας ίδρυσε το 1975 την εταιρία Starco. Από τότε εργάστηκε με συνέπεια και επιτυχία ως εμπορικός αντιπρόσωπος προσφέροντας τις υπηρεσίες του τόσο σε αρκετούς εμπόρους σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αναζητούσαν προϊόντα υψηλής ποιότητας από το εξωτερικό, όσο και σε οίκους του εξωτερικού, οι οποίοι ενδιαφέρονταν να αναπτυχθούν και να φέρουν τα προϊόντα τους στην ελληνική αγορά.

Πάνω από τριάντα χρόνια στον χώρο των αντιπροσωπειών, η εταιρία κατάφερε να συνεργαστεί με μεγάλους εμπόρους χονδρικής πώλησης (εισαγωγείς) στην ελληνική αγορά σε είδη οικιακής χρήσης, εστιατορίου, κρεοπωλείου, κλπ.

Παράλληλα συνεργάστηκε με οίκους του εξωτερικού, έχοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευσή τους στην Ελλάδα. Οι οίκοι προέρχονται από διάφορες χώρες, μεταξύ αυτών η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Γερμανία, η Κίνα, η Ιαπωνία και η Κροατία.

Πρωτοπόρος θεωρήθηκε η εταιρία όταν πρώτη εκείνη εισήγαγε στην ελληνική αγορά νέους τύπους εργαλείων κουζίνας, τα οποία ακόμα και σήμερα οι καταναλωτές εμπιστεύονται.

Το 2011, ο ιδρυτής της εταιρίας Χρήστος Τσούτσουβας μεταβίβασε την επιχείρηση στην κόρη του Πηνελόπη Τσούτσουβα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα προσφοράς και ανάπτυξης αλλά και διατηρώντας την ευθύνη των ετών παράδοσης που η επιχείρηση είχε δημιουργήσει.